ŽUPA SVETOG JURJA MUČENIKA I SRCA MARIJINA
  • Velike adventske ispovijedi po župama dekanata:

12.12. SRIJEDA: 15h – Ivanovo Selo

13.12. ČETVRTAK: 11 h i 15 h – GRUBIŠNO POLJE

14.12. PETAK 15h – Vel. Trnovitica – Nova i Stara Ploščica

15.12. SUBOTA: 9 h – Kapelica; 10h i 16h – Garešnica; 15h – Brestovac

16.12. NEDJELJA: 14h – Palešnik i Hercegovac

                      15:30 h – Tomašica i Kaniška Iva

  • Od ove nedjelje na izlazu iz Crkve i u župnom uredu kroz tjedan  možete nabaviti kalendare 12 i 1 list, male i velike danice, male džepne kalendare,  razglednice, križeve, krunice.

 

  • Započeli su radovi na tornju Crkve. Ako ima zainteresiranih koji bi htjeli donijeti malo kolačića, soka ili kave za radnike javite se Ankici Turković radi rasporeda. Istovremeno traju radovi i u Župnom stanu. Uređuje se blagovaonica i hodnik. Skinuta je stara vlažna žbuka do metra visine te stavljena nova parapropusna. Obnovljeni su prozori. Idući tjedan započet će gletanje zidova. U planu je i lakiranje poda. Hvala svima koji su do sada pomogli na bilo koji način.
  • Dragi vjernici, ispred ambona je kutija u koju možete stavljati slatkiše za djecu (čokolade, bombone, lizalice i sve što može proći kroz otvor kutije), koje ćemo podijeliti u božićne dane.
  • Nema do daljnjega klanjanja.

 

  • Pred nama je zimski kvatreni tjedan u kojem se vjernici pozivaju na intenzivniju molitvu, djela pokore i ljubavi. Tjedan je posvećen kršćanskoj dobrotvornosti i zahvali Bogu za njegova dobročinstva. Kvatreni dani su srijeda, petak i subota

 

  • Iduća nedjelja je nedjelja caritasa. Sva milostinja usmjerena je prema najpotrebnijima. Hrvatski caritas uz redovitu akciju, kroz cijelo došašće sprovodi akciju“ Za 1000 radosti“ za siromašne obitelji. Letak imate na izlazu.
DONACIJE ZA OBNOVU ŽUPNE CRKVE

ŽUPA SV. JURJA MUČENIKA I SRCA MARIJINA

KANIŠKA IVA 95

43283 KANIŠKA IVA

Žiro račun župe, kunski i devizni :

IBAN računa:

HR4923400091110496669

BIC / SWIFT CODE: PBZGHR2X

Privredna banka Zagreb

Arhiva